Marketingstrategie

Je werkt voor jezelf. Jouw passie is het kloppende hart van je bedrijf. Maar hoe zit het zakelijk? Wat is je toegevoegde waarde? Weten je klanten je te vinden? Graag ben ik jouw partner in crime. Je tijdelijke sparringpartner. Of je nu net bent begonnen, of nog moet beginnen, of al jaren bezig bent. Ik help je van jouw passie een nog betere business te maken.

zzp freelance strategieLaat je hart én businessmodel kloppen

Als marketingstrateeg en image builder help ik je jouw focus, je visie en dus je bedrijf (weer) scherp te stellen. Wat is je core business, welke producten leveren je het meest op, ben je voldoende rendabel, welke kansen biedt de markt je? En natuurlijk help ik je je (nieuwe) klant te bereiken.

zzp freelance strategie marketing freelancer zzp'er westlandMaak zaak van je zaak

 

De afgelopen jaren heb ik mogen helpen met de strategie van onder andere deze bedrijven:

 

 Lotus AgriConsult    Kern Advisering